Tuesday, June 1, 2010

Rekod tercipta

Salam semua..waaaaaaaa ini hari dah tercipta satu rekod..aku dah ada 3 follower..bg hangpa mungkin takdak apa yg seronok..tp bg aku yg masih newbies di dalam blog2 ni, ini adalah satu pencapaian yg membanggakan..walaupun org lain ade beratus lagi follower, tp kira ok la at least aku ade gak follower kui2..

Hari ni takdak apa nak ckp sgt..cuma aku agak bosan dgn keadaan skang di mana awek aku lari dan housemate aku (Arap, pada sape2 yg kenal) pi tauliah Palapes 2 mggu..tinggai aku sorg uwaaaaaaaaaa...pi opis sorg, blk umah sorg..

Mcm "haraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam"..

6 comments:

efanina said...

normal la tu...dugaan id0p kann...

- Ms. Izyan - said...

aku jmpe blog ko!!~ nape tak bgtau wahai rakan sesekolah, rakan sekuliah n rakan sekerja aku.???

to efa: aku nampak kat bloglist ko, mekasih~ :D

pEyUs rAmLaN said...

aku lupaaaaaaaa...kau bygkan laaa, blog aku ni sbnrnya dah 2 taun tak update..baru2 ni baru aku ngat aku ade blog haha..siap kene kondem lg haha

efanina said...

pEyUs rAmLaN

memang patut hang kene kondem pon..huhu

-Ms. Izyan-

o0whs..sesame keaseh beb..

pEyUs rAmLaN said...

sesame keaseh bahasa baru ke?haha

Azhar85 said...

jgn wei..ramai org ada follower wei..wei p tgk blog politik..dahsyat woo depa kutuk..kaw punya..hahahaha